30 Nisan 2011 Cumartesi

Kalibre Mt Myspace

(REKLAM)
kalibre mt myspace,kalibre mt müzik dinle,kalibre mt rap,kalibre mt
(REKLAM)

Survivor 30 Nisan İzle

(REKLAM)
Ünlüler, Dominik Cumhuriyeti'nde yaşam savaşı veriyor!
Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha da zorlaştığı Survivor'da ünlülerin mücadelesi ekrana geliyor. Her biri kendi alanında başarılara imza atmış ünlülerin hayatta kalmak için gösterdiği çabalara tanık oluyoruz.

Dominik Cumhuriyeti'nde zorlu doğa şartlarında gerçekleşen Survivor: Ünlüler-Gönüllüler'de herkesin yakından tanıdığı isimler büyük ödül için yarışıyor. Survivor'ın ünlüler kadrosunu Pascal Nouma, Özge Ulusoy, Nihat Doğan, Asena, Ebru Destan ve Derya Büyükuncu oluşturuyor. Onların rakipleri ise halktan seçilen Taner, Taçmin, Tefik, Ceyda ve Gökhan oluyor.
(REKLAM)

Mesut Yar'la Uyan Türkiye Hafta Sonu 30 Nisan izle

(REKLAM)
Güne gülümseyerek başlayın...
Kahkaha attıran gazete manşetlerinden, memleketin en popüler konuklarına kadar sabah haberciliğinde ilklerin ve alışılmadık işlerin öncüsü olan Uyan Türkiye yine iki saat boyunca kesintisiz gülümsetme işlemine devam ediyor...
(REKLAM)

Mesut Yar'la Uyan Türkiye Hafta Sonu 30 Nisan izle

(REKLAM)
Güne gülümseyerek başlayın...
Kahkaha attıran gazete manşetlerinden, memleketin en popüler konuklarına kadar sabah haberciliğinde ilklerin ve alışılmadık işlerin öncüsü olan Uyan Türkiye yine iki saat boyunca kesintisiz gülümsetme işlemine devam ediyor...
(REKLAM)

İşkolik 30 Nisan İzle

(REKLAM)
Türk ekonomisinden umut dolu haberler...
Genç girişimciler, işadamları, iş kadınları neler söylüyor? Kariyerinde ilerlemeye çalışanlar, kişisel gelişime önem verenler, yeni yöneticiler, liderliği hedefleyenler, zirvede bile kendini yenilemek isteyenler için başarının ipuçları bu İşkolik'te yer alıyork.

Gökçe Ünver'in hazırlayıp sunduğu İşkolik, inşaattan bilişime, otomotivden gıdaya tüm sektör temsilcilerinin beklentilerini, sorunlarını, hedeflerini anlatıyor.
(REKLAM)

İzmir Çetesi 10. bölüm 30 Nisan İzle

(REKLAM)
Mahmure'nin intikamı!
Mahmure'yi hipnotize ettiklerini sanan Ateş ve Selami Mahmure'nin oyununa gelir. Aile hekimliği çetesini çökertmeyi başarırlar ama Mahmure'yi alt edemezler. Mahmure'nin intikamı acı olacaktır. Ona yaptıklarını fitil fitil burunlarından getirecektir.

Bu arada ev meselesi yüzünden Katya ve Duru arasında kalan Cemal nerede yaşayacaklarını netleştirmek isterken her şeyi eline yüzüne bulaştırır ve Katya'nın kalbini kırar ve ilişkileri kopma noktasına gelir.

Selami ve Duru ilişkisinde de çalkantılar yaşanır. Cemal'den korktuğu için Duru'ya başkasından hoşlandığını söylemek zorunda kalan Selami'nin başı yine derttedir. Duru'nun elinden çekeceği vardır.

Erkeklerden yana bir türlü yüzleri gülmeyen Duru ve Mira da acılarını unutmak için yeni yollar denerler.

Mahmure ile birlikte yaşamaya başlamak zorunda kalan Ateş ve Selami'nin otel odalarıyla vedalaşma vakti gelmiştir. Eşyalarını alıp ayrılmak için gittikleri otelde onları kötü bir sürpriz beklemektedir. Başı dertte ve yardıma muhtaç Nadya karşılarına çıkar. İzmir Çetesi'nin yeni hedefi Nadya'yı kurtarmaktır. Ancak bu kez yaptıkları iyilik başlarına bela olacaktır.
(REKLAM)

Ev Hapsi Filmini Full İzle - 30 Nisan

(REKLAM)
Ölüm onu sadece 100 adım ötede bekliyordu!
Marnie Watson, hapishaneden şartlı tahliyeyle salınır. Kendisine karşı şiddet uygulayan kocasını öldürdüğü için hapishanede belirli bir süre geçirmiştir. Hapishaneden nefsi müdafaa ile salınmıştır. Ancak şimdiki durumu da ev hapsidir, ayak bileğinde elektronik bir cihaz vardır. Bu cihaz evden 100 adımdan fazla uzaklaşmasını engellemektedir. Ancak evde büyük bir sorunla karşı karşıyadır. Ölü kocasının hayaleti hala evdedir ve tek istediği şey intikamdır.
(REKLAM)

Hayrettin 30 Nisan İzle

(REKLAM)
"Hayrettin"le sıra dışı bir mizah...
Hayrettin Karaoğuz'un sunumuyla "HAYRETTİN" geceleri renklendiriyor. İnternette ve televizyonda ilginç, komik ne varsa alıyor, kendine has tarzıyla yorumluyor, hatta tekrar çekiyor.

Bunların içinde, internette fenomen haline gelmiş görüntülerden tutun da Türk filmlerinden, dizilerden, programlardan, haberlerden yine internette ilgi çeken komik görüntülere kadar geniş bir hazine var. Hayrettin tüm bunları yaparken videonun kahramanını da stüdyoda konuk ediyor.
(REKLAM)

Mahmut Tuncer Show 30 Nisan İzle

(REKLAM)
Mahmut Tuncer Show 30 Nisan 2011 izle, Mahmut Tuncer Show 30 04 2011 izle, Mahmut Tuncer Show izle

En keyifli anlar, Mahmut Tuncer Show'da!
Mahmut Tuncer bugün Şarkıcı Pınar Eliçe'yi konuk ediyor. Eliçe, söylediği parçalar ve neşeli sohbetiyle izleyicilere muhteşem bir eğlence sunuyor.

Mahmut Tuncer Show'da sanatçıların sesinden en güzel türküler, şarkılar, şiirler, keyifli bir sohbet ve doyasıya bir eğlence ekrana geliyor. Türk halk müziğinin sevilen ismi Mahmut Tuncer'in sunduğu programda, her hafta birbirinden değerli konuklarla sohbet ve müzik ziyafeti çekiliyor...
(REKLAM)

Beni İkna Et 30 Nisan İzle

(REKLAM)
Türkiye özgürleşiyor mu?
Yunus Günçe ile Beni İkna Et'te heyecan tüm hızıyla devam ediyor.

Yeditepe Üniversitesi'nden Batuhan Gök, Candan Avcı, Yavuz Selim Şengün ve ODTÜ'den Uğur Paköz, Yasemin Girgin, Yalın Aksoy karşı karşıya geliyor; "Türkiye Özgürleşiyor mu?" sorusunu tartışıyor.

Sunuculuğunu Yunus Günçe'nin, jüri üyeliğini Aslı Öymen, Ersin Erkan ve Mesut Yar'ın yaptığı program, üniversitelerin en başarılı 16 münazara takımını karşı karşıya getiriyor. Heyecan dolu yarışmada, her hafta 2 ekip kıyasıya tartışıyor ve dolu dolu geçen 16 haftanın sonunda şampiyon belirleniyor.
(REKLAM)

Yıldız Yağmuru 30 Nisan İzle

(REKLAM)
Müzik ve eğlence bir arada...
Sanat dünyasının ünlü isimleri konuk ediliyor. Konuklarla sıcak sohbetlerin gerçekleştirildiği programda, izleyicilere müzik ve eğlence keyfi yaşatılıyor.
(REKLAM)

Tarihin Arka Odası 30 Nisan İzle

(REKLAM)
Tarihin Arka Odası 30 Nisan 2011 izle

İstanbul'un geçmişi ve geleceği...
Murat Bardakçı'nın hazırlayıp Erhan Afyoncu ile birlikte sunduğu Tarihin Arka Odası'nda bu akşam, İstanbul'un geçmişi ve geleceği ele alınıyor. Programa konuk olarak ise Türk tarihçiliğinin önde gelen isimlerinden Prof. Dr. İlber Ortaylı katılıyor.

Bizans İstanbul'u ile bugünün İstanbul'u aynı yer mi?
Osmanlı, Bizans İstanbul'una nasıl şekil verdi?
İstanbul'un eski kültürü neydi?
Cumhuriyet döneminin İstanbul'unda neler değişti?
Fatih, nasıl bir başkent hayal ediyordu?
"Çılgın Proje", geleceğin İstanbul'unu nasıl etkiler?

Bu soruların cevapları ve merak ettiğiniz her şey Tarihin Arka Odası'nda!
(REKLAM)

Bebeğim 30 Nisan İzle

(REKLAM)
Murat Serezli, ikizlerini anlatıyor...
Şebnem Özinal'la Bebeğim'de bu hafta, Memorial Ataşehir Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümü'nden Doç. Dr. Azmi Özler'le kalp rahatsızlığının henüz anne karnındayken erken teşhisi konusu, masaya yatırılıyor.

Metin-Nevra Serezli çiftinin oyuncu oğlu Murat Serezli ile yeni doğmuş ikiz kız bebekleri hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştiriliyor.

Hepsi ve daha fazlası Bebeğim'de...
(REKLAM)

Telegol 30 Nisan İzle

(REKLAM)
Telegol 30 Nisan 2011 izle, Telegol 30 04 2011 izle, Telegol 30 nisan 2011 izle


Beşiktaş-Galatasaray maçının detayları, Telegol'de!
Beşiktaş-Galatasaray maçı, öncesi ve sonrasıyla Telegol'de konuşuluyor.

İnönü Stadı'ndan canlı bağlantılar, futbolcu, teknik adam ve yöneticilerin sıcağı sıcağına açıklamaları Telegol'de... Statta bulunan Süleyman Rodop, Murat Çelik, Devrim Zengi ve Yasin Dallı röportajlarıyla ve son dakika haberleriyle Beşiktaş-Galatasaray maçının tüm heyecanını dakika dakika ekrana taşıyor.

Serhat Ulueren, Ziya Şengül, Gökmen Özdenak ve Murat Çelik'le Telegol, her hafta futbola ilişkin önemli dosyalar açıyor, olay yaratacak konuları tek tek masaya yatırıyor.
(REKLAM)

Hayalet Sürücü Filmini İzle - 30 Nisan 2011

(REKLAM)
Sevdiklerini korumak için şeytanla bir anlaşma yaptı...
Johnny Blaze, tehlikeli motorsiklet sahnelerinde oynayan bir dublördür. Beklenmedik olaylar sonucu babası ve kız arkadaşının hayatı karşılığında ruhunu şeytana satar, ancak bu değiş tokuş onu geceleri ortaya çıkıp intikam alan şeytani ve lânetli bir ruha dönüştürür.

Gündüz gözünü budaktan sakınmayan bir gösteri motorsikletçisi olan Johhny, geceleri ise kötülüğün gölgesinde kaçak iblisleri avlayan Hayalet Sürücü olur. Şeytanın isteklerini yerine getirmek zorunda olan Johnny, kaderiyle yüzleşmeye, üzerindeki laneti ve güçlerini masumları korumak için kullanmaya kararlıdır. Artık o motorunu cehennemin ateşiyle alev alev sürmektedir.
(REKLAM)

Maraton 30 nisan İzle

(REKLAM)
Süper Lig'in nabzı Maraton'da atıyor!
Süper Lig'de gecenin maçı biter bitmez kazananın heyecanı, kaybedenin hüznü, perde arkasında yaşanan olayların tümü, Lig TV'nin yepyeni stüdyolarında yepyeni içeriği ve güçlü kadrosu ile ekrana yansıyor, Süper Lig'in Süper programı Maraton, A'dan Z'ye seyircisine Süper Lig heyecanını yaşatıyor!

Türkiye'de spor yayıncılığının duayeni Şansal Büyüka artık daha çok yorumlarıyla sahaya iniyor, partneri Türk futbolunda 3 devle şampiyonluk yaşayan tek ve efsane isim Mustafa Denizli oluyor.

İkilinin doyumsuz sohbetlerine, Birsu Eren'in Hasan Gören ve ekibiyle hazırladığı, maçlara ışık tutan istatistikleri ekleniyor.
(REKLAM)