22 Mayıs 2011 Pazar

Ceren Bozoğlu Fotoları, Ceren Bozoğlu Dekolte, Frikik

(REKLAM)
Geniş aile dizisinden bir başka sevdim kendilerini. Tabi doktorlar dizisindeki oyunculuğuda unutmamak gerek. Sevdiğim bayan oyuncular arasındadır kendilerini. Fazla frikik ve dekoltesi yoktur. İşte Sizler için resimleri.


http://fulldizix.blogspot.com olarak yeni projelerinde başarılar dileriz.


Bu arada unutmadan söylüyeyim. Saçlarına tamamen hastayım.


(REKLAM)

3g'li Saat Fotoğrafları, 3g'li Saat Resimleri, 3g'li Saat Fotoları

(REKLAM)




http://fulldizix.blogspot.com olarak sizler için çok iyi ve yeni fotolarla birlikte olacağız.



(REKLAM)

2011 Yaz Sahil Görüntüleri, Bikinili Ve Mayolu Kızlar

(REKLAM)
Hava sıcaklığının 30 dereceyi bulduğu Muğla'nın Bodrum, Marmaris, Fethiye ilçeleri ve Akyaka beldesinde turistler sahilleri doldurdu.





Çok yakında tüm Türkiye'yi etkisi altına alacaktır sıcaklıklar.


http://fulldizix.blogspot.com olarak sizler için sürekli yayındayız.






(REKLAM)

22 Mayıs 2011 Pazar Süper Lig Şampiyonu Kim Oldu

(REKLAM)
22 Mayıs 2011 Pazar Süper Lig Şampiyonu Kim Oldu diye soruyorsunuz. Biz sizin için bunu cevaplıyoruz.


Sivasspor'u yenen FENERBAHÇE şampiyon olmuştur.
(REKLAM)

Tayyip Erdoğan Gebze Mitingi 22 Mayıs - Yabancılar Kimdi

(REKLAM)

AK Parti Gençlik Kolları’nın bugün Gebze’de düzenlediği ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Gençlik Şöleni nedeniyle ilçede ve şölenin düzenlendiği Gebze Şehir Stadı’nda geniş güvenlik önlemleri aldı. Girişte çocuklar bile aranırken, polis içerde gösterilen alanların dışına çıkanlara da sert müdehalelerde bulundu.

Gebze Şehir Stadı saat 12.00’den itibaren tamamen doldu. Başta İstanbul olmak üzere en az 10 ayrı ilden gelen otobüslerin de dikkat çektiği Gebze’de birçok yol ulaşıma kapatıldı, stadın yakınından geçen şüpheli araçlar tek tek arandı. Bu sırada bariyerin altından geçmeye çalışan adı öğrenilemeyen bir kişi, bir anda yere yatırılarak üzerinde 7-8 sivil ve resmi polisi buldu.

Stada en az 30 bin kişi girerken birçok kişi de dışarıda kaldı. Bu arada şölene, başta Arap ülkeleri olmak üzere bazı Avrupa ülkelerinden de 100 civarında yabancı katılımcının olması dikkat çekti.


Erdoğan: "Kaset tezgahı çirkin ve tehlikeli"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''MHP'yi de ayrı çirkin kaset tezgahları ile şekillendirmek, yeniden tasarlamak istiyorlar. Bunu çok çirkin çok tehlikeli gördüğümü ifade etmek istiyorum. Siyaset elbette ki kirinden pasından edepsizliklerden arındırılmalıdır. Elbette temiz olmalıdır. Ama bunu milletim sandıkta yapar. Demokrasilerde siyaset tasarımını siyasetin yeniden dizaynını sadece ve sadece millet yapar'' dedi.

Erdoğan, Gebze Stadı'nda AK Parti Kocaeli Gençlik Şöleni'nde yaptığı konuşmada, AK Parti olarak siyaset mühendisliğinin her zaman karşısında olduklarını, her zaman ''söz milletindir, karar milletindir, yetki milletindir. Millet dışında hiçbir kuvvet bu ülkeye istikamet ve rota çizemez'' dediklerini belirterek, şunları söyledi:

''27 Mayısta bu ülkeye milli irade dışında rota çizmeye kalkıştılar. Ülkeyi uçurumun eşiğine getirdiler. 12 Eylülde milli iradeyi hiçe saydılar ülkede çok ağır yaralar açtılar. 28 Şubatta bu ülkede bir kez daha milli iradeye müdahale ettiler. Siyaset mühendisliği yaptılar, ülkeyi yokluğa, yoksulluğa, zulme ve baskıya mahkum ettiler. Biz hiçbir şekilde sivil siyasete müdahale edilmesine, siyasetin o siyaset mühendisleri eliyle şekillendirilmesine seyirci kalmadık kalmayacağız.''

Erdoğan, CHP'de bir kaset olayı çıktığını ve eski genel başkan giderek yerine kaset mamulü bir genel başkanın geldiğini belirterek, şunları söyledi:

''Ardından işte o kaset yoluyla CHP'ye yeni bir şekil verdiler, adına yeni CHP dediler. Sadece kaset mamulü bir CHP değil aynı zamanda siyaset mühendislerinin tasarımı olan bir CHP'dir bu. Şimdi aynısını MHP'ye yapıyorlar. MHP'yi de aynı çirkin kaset tezgahları ile şekillendirmek, yeniden tasarlamak istiyorlar. Bunu çok çirkin çok tehlikeli gördüğümü ifade etmek istiyorum. Siyaset elbette ki kirinden, pasından, edepsizliklerden arındırılmalıdır. Elbette temiz olmalıdır. Ama bunu milletim sandıkta yapar. Demokrasilerde siyaset tasarımını siyasetin yeniden dizaynını sadece ve sadece millet yapar.

Bu kaset komplolarından dolayı bizi, AK Parti'yi suçlayanlar, çok ciddi bir hezeyan içindeler. Özellikle CHP'nin kaset mamulü kasetlerden nemalanmış kasetler sayesinde iş başına gelmiş genel başkanının, çıkıp AK Parti'ye iftira atması, kendi münasebetsiz pozisyonunu örtme çabasından başka bir şey değildir. CHP'de kaset mağduru beyefendiyi yeniden milletvekili adayı yapan, kaset mağduru hanımı liste dışı bırakan bizzat Kemal Kılıçdaroğlu'dur. CHP'de eski genel başkanı şantaj için odasında bayan gazeteciyle pazarlık yapan da yine bizzat Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Bu ortaya saçılan kasetlerden dolayı sağı solu suçlayacak en son kişi de yine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dur. (Mynet)

(REKLAM)

22 Mayıs Pazar CHP'de Kimler İstifa Etti - İlhan Cihaner İstifaları

(REKLAM)

ENİZLİ (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Belediyesi Meclis üyesi Kemal Dağ ve beraberindeki 150 kişi, İlhan Cihaner'in Denizli'den aday gösterilmesine tepki olarak partilerinden istifa etti.

Denizli Ağrılılar Dayanışma Derneği'ndeki basın toplantısına Denizli Ağrılılar Derneği Başkanı Cesim Koçyiğit ve CHP'den istifa eden diğer üyeler katıldı. Dağ, CHP'nin, 12 Haziran seçimlerinde demokrasiye, milletin iradesine, hukukun üstünlüğüne aykırı eylemlerde bulunduğu iddia edilen kişilerle girmeyi uygun gördüğünü söyledi. Dağ, CHP'nin artık halktan koptuğunu gösteren bu olumsuz tablo karşısında derin bir üzüntü ve tepki içerisinde olduğunu belirterek "Evet CHP Denizli Milletvekili adayı İlhan

Cihaner henüz yargılanarak mahkum olmamıştır ancak yargılama sonucu aklanmış biri de değildir. Hakkında çok vahim iddialar vardır" dedi. Uzun yıllar kendisinin Denizli'de yaşadığını ifade eden Dağ, şöyle konuştu: "Cihaner'in kentimizden aday gösterilmesini içime sindiremiyor ve bunu protesto ediyorum. Aynı üzüntü ve şaşkınlığı CHP'li bir çok arkadaşımın da derinden hissettiğini biliyorum. İşte tüm bu nedenlerden dolayı mensubu bulunduğum CHP'den istifa ediyorum" dedi.

İstifasını CHP üst yönetimi ile paylaşmadığını ifade eden Kemal Dağ, diğer milletvekili adaylarının da sıralama konusunda tepki gösterdiklerini ve bunun da basına yansıdığını söyledi. Kendisinin arkasında halkın olduğunu belirten Dağ, sözlerini şöyle tamamladı: "AK Parti'ye geçiyorum. AK Parti'de siyasetime devam edeceğim. Belediye Meclis üyesi olarak AK Parti'de hizmet etmeye devam edeceğim. İlhan Cihaner varsa ben CHP'de yokum."

(REKLAM)

Şahan Gökbakar Öldü mü ? Recep İvedik Öldü mü ? Video İzle

(REKLAM)
Arkadaşlar son 2-3 saattir facebook'ta dönen bir olay var Şahan Gökbakar öldü diye. Bunlar hep yalandır Türkiye'de öldürmedikleri adam kalmadı sırf üye çekmek için.. Neyse geçenlerde Kıvanç Tatlıtuğ haberini yayınlamışları şimdi Şahan Gökbakar'da bir sonraki kurban kim acaba hep beraber göreceğiz :)
(REKLAM)