26 Şubat 2011 Cumartesi

26 Şubat 2011 Kanal7 Yayın Akışı

(REKLAM)
06:30 KANAL 7’DE SABAH
Kanal 7, sabah kuşağıyla da objektif ve kaliteli haberlerini daha geniş kitlelere ulaştırmaya devam ediyor... Kanal 7’de haber koşusu sabah başlıyor. Kanal 7’de Sabah, bir önceki günün tüm gelişmelerini izleyicilere aktarırken yeni bir güne ve gelişmelere de hazırlıyor.
08:00 BİZİM DOKTORLAR
09:45 MUSTAFA KARATAŞ’LA CUMA SABAHI
Kanal 7’de Cuma günlerine özel yepyeni bir program başlıyor.
Dini ve manevi konulara ilişkin soru ve sorunların cevap bulacağı Mustafa Karataş’la Cuma Sabahı hafta içi her Cuma Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşacak. .
İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Mustafa Karataş Cuma Sabahı’nda her hafta Kur’an ve sünnet ışığında dini hayata ilişkin soru ve sorunları yanıtlayacak. Programda peygamber efendimizin hayatı, eşler arasındaki sorunlar, çocuk terbiyesi, kul hakkı ve dualar konularında merak edilen sorulara cevap bulacaksınız. Programda ayrıca konuyla ilişkili izleyicilerden gelen soru ve sorunlara kaynağından bilgilerle cevaplar verilecek. İlahiyatçı Doç. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla ekrana gelen programla Cuma gününüz manevi bir havaya bürünecek. Dini konulara ilişkin kafalardaki sorular programda cevap bulacak. Mustafa Karataş’la Cuma Sabahı Cuma günleri 09:45’te Kanal 7’de.
12:35 TV FİLMİ “HAK YOLU”
YÜREĞİ YARALI BİR ANNENİN HAK MÜCADELESİ
Kanal 7’den ilgiyle izlenecek etkileyici bir yapım… Köyün astığı astık, kestiği kestik ağası Reşit kendine karşı geldiği için dul Hacer’in askerlik çağındaki oğlu Şaban’ı öldürür ve kaza süsü vermek için de uçurumdan yuvarlar.Tek oğlunu da kaybeden Hacer kadının acısı büyüktür. Acılı anne oğlunun mezarı başında, uçurumlarda ağıtlar yakmakta, mecnun gibi dolaşmaktadır. Öte yandan Reşit ağanın zulmünden bütün köylü yaka silkmekte fakat kasabanın ileri gelenleriyle de arası iyi olan Reşit ağayla ilgili bütün şikayetler yine köylüye ceza olarak döndüğünden kimse ses çıkartamamaktadır. Reşit ağanın gözünü yıldırdığı biri daha vardır ki o da Reşit ağadan çok çektiği için çareyi dağlarda yaşamakta bulan bir çoban. Ne var ki Çoban, bu kez istemeden Reşit ağanın işlediği cinayeti görmüştür. Ağanın korkusundan sesini çıkaramayan çoban gördükleri hakkında kimseye bir şey diyememektedir. Çobanın bu suskunluğu Hacer’in halini görünceye kadar sürer. Dağda deli divane dolanan kadını gören çoban artık dayanamaz ve Hacer kadına cinayeti gördüğünü, oğlunu Reşit Ağanın öldürdüğünü söyler. Hacer kadın ve çoban bu gerçekle Reşit ağanın zulmü arasında sıkışıp kalırlar. Ancak Reşit ağanın cinayeti işlediğinin ortaya çıkarılmasının tek bir yolu vardır. O da cesedi otopsi için kasabaya götürmek.
14:35 EZGİ İLE ŞİFALI YEMEKLER
16:20 TÜRK FİLMİ “BOŞ BEŞİK”
Kanal 7’de, bir Yörük kızının hazin öyküsü ekrana geliyor; BOŞ BEŞİK...
Ağa kızı Fatma, Anadolu göçerlerinden bir obanın beyi olan Ali ile evlenir. Ancak birbirine büyük bir sevgiyle bağlanan çift mutluluklarını perçinleyecek çocuğa sahip olamazlar. Ali çevresinden gelen bütün telkinlere rağmen karısından ayrılmamakta, çocuksuzluğu sorun etmemektedir. Yıllarca çocuk özlemi çeken genç çift, uzun yıllar sonra bir bebek sahibi olur. Ancak bu mutluluğu doyasıya yaşayamazlar. Kader acımasız yüzünü bir göç sırasında gösterecektir.
Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Fatma Girik, Tugay Toksöz, Sevda Nur Yapım :1969-Türkiye Tür: Dram
18:00 KANAL 7 ANA HABER
19:00 TÜRK FİLMİ “HABABAM SINIFI TATİLDE”
Sınıf her zaman olduğu gibi kendi halinde günlerini yaşarken açıkgöz müdür o yıl sınıfa kız öğrenci alarak değişiklik yapmaya karar vermiştir. Kızlar da Hababam Sınıfı’na gelince ilginç ve komik olaylar kaçınılmaz olmaktadır. Başrollerini Münir Özkul, Adile Naşit, Kemal Sunal, Şener Şen’in oynadığı Hababam Sınıfı Tatilde’yi izlerken gülmeye doyamayacaksınız.
Yönetmen: Ertem Eğilmez, Yapımcı: Ertem Ağilmez, Eser: Rıfat Ilgaz Senarist: Sadık Şendil Müzik: Melih Kibar Oyuncular: Münir Özkul, Kemal Sunal, Şener Şen, Şevket Altuğ, Adile Naşit Sıtkı Akçatepe, Muharrem Gürses, Kerem Arıdoğan, Ahmet Arıman, Ertuğrul Bilda, Hakkı Karadayı, Cengiz Nezir Görüntü Yönetmeni: Hüseyin Özşahin, Erdoğan Engin Yapım: Arzu Film, 1976 Tür: Komedi
21:00 KANAL 7 HABER SAATİ
22:05 DİZİ “HZ. YUSUF”
İranlı yönetmen Ferecullah Silahşör’ün yıllar süren titiz bir çalışmayla ortaya koyduğu dizi film HAZRET-İ YUSUF her Cuma akşamı Kanal 7 ekranlarında izleyenlerle buluşuyor. Hazret-i Yusuf’un Kur’an-ı Kerim’de de geçen etkileyici ve dramatik hayat hikayesini anlatan dizi Kanal 7’de. Dizinin konusu; Mezopotamya’daki şehirlerden birinde dünyaya gelen Yusuf, güzelliğiyle kısa zamanda herkesin ilgi odağı olur ancak onun bu özellikleri kardeşlerinin kıskançlığına yol açar. Yusuf’ta zaman içinde dillere destan güzelliği dışında harikulade haller de görülmeye başlar. Bir gün bir rüya görür ve rüyasını anlattığı babası Hazret-i Yakub bu rüyasını kardeşlerine anlatmamasını ister. Yusuf kardeşleriyle çıktığı bir yolculukta kendisini kıskanan kardeşleri tarafından çölde bir kuyuya atılır. Kardeşleri eve döndüklerinde babalarına Yusuf’u kurtların yediğini söylerler. Hazret-i Yakub bu hikayeye inanmaz. Ancak Yusuf’un hasreti her geçen gün onun yüreğini dağlamaktadır. Bu arada çöldeki kuyunun yakınından geçen bir kervan sahibi Yusuf’u kuyudan çıkarır, Mısır’a götürür ve köle olarak satılığa çıkarır.
Orijinal Adı: JOSEF THE PROPHET Türkçe İsmi: HAZRET-İ YUSUF Yönetmen: Ferecullah Silahşör Oyuncular: Mustafa Zamani, Mahmud Pakniyet, Cafer Dehgan, Cihanbahş Sultani, Ketayun Riyahi, Leyla Bolukat Görüntü Yönetmeni: Resul Ahadi Ses: Ahmed Amiri Yapım Yılı: 2008 Yapım: CIMA Film Center Süre: 45 x 55 dakika.
23:50 İSKELE SANCAK
(REKLAM)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder